GÜMÜŞHANE / MERKEZ - Gazipaşa İlkokulu

NOKTALAMA İŞARETLERİ OYUNLARIMDA PROJESİ FİNAL ÜRÜNÜ SERGİSİ
Noktalama işaretleri oyunlarımda projesi kapsamında 2-A sınıfı öğrencileri proje boyunca yaptıkları etkinlikleri sergilediler.Projede oynadıkları orf,oryantiring,kodlama gibi oyunları diğer sınıflardaki arkadaşlarına anlattılar.Katılımın yüksek olduğu sergide öğrenciler eğlenceli vakitler geçirdi.

Nis

'NOKTALAMA İŞARETLERİ OYUNLARIMDA'PROJESİYLE ...

Kas

KADES TANITIM

Ekm

ÖZEL EĞİTİM SINIFIMIZDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINA ÖZEL KUTLAMA

Ekm

OKULUMUZDAN AYRILAN VE OKULUMUZA GELEN ÖĞRETMENLERİMİZ OLDU. TAYİN İLE OKULUMUZDAN AYRILAN ANA SINIFI ÖĞRETMENİMİZ ASUMAN PALA'YA OKULUMUZA VERMİŞ OLDUĞU HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYOR, YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZA ATANAN SINIF ÖĞRETMENİMİZ SİBEL TERZİ'YE GAZİPAŞA AİLESİNE HOŞ GELDİ DİYOR, YENİ GÖREVİNİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUZ.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası Kutlaması

Okul müdürümüz Sayın Ahmet Hamdi AYAS'ın Ramazan Bayramı mesajı.

Milli ve manevi değerlerin en güzel şekliyle yaşandığı, kardeşliğin, paylaşmanın, dayanışmanın ve toplumsal bağların güçlendiği, müstesna günlerden olan Ramazan Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Bu vesile ile mübarek ramazan ayına veda ederken tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, kıymetli velilerimizin ve tüm dostlarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum.

Nis

23 NİSAN MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI. ANITÖNÜ PROGRAMI SONRASI OKULUMUZUN HAZIRLADIĞI  PROGRAM VELİLERİMİZ TARAFINDAN BEĞENİYLE İZLENDİ. OKUL PROGRAMI SONRASINDA STADYUM ETKİNLİKLERİNE KATILIM SAĞLANARAK ÖĞRENCİLERİMİZE BAYRAM COŞKUSU YAŞATILDI.

Mrt

İlkokul Öğrencilerine Yönelik "atılganlık becerilerini geliştime" Grup Rehberliği Çalışması Dilara Kuğu Tarafından Yapılmaya Devam Ediyor

Mrt

İSTİKLAL MARŞI'IMIZI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İLKOKUL KATEGORİSİNDE İL GENELİNDE DÜZENLENEN YARIŞMADA OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ ZEYNEP KULLUKÇU İL BİRİNCİSİ OLDU. GÜMÜŞHANE İL KÜLTÜR TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ KONFERANS SALONUNDA  12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ İLE İLGİLİ PROGRAMDA ÖDÜLÜNÜ SAYIN VALİMİZ KAMURAN TAŞBİLEK'TEN ALAN ÖĞRENCİMİZ ZEYNEP KULLUKÇU AYRICA PROGRAMDA İSTİKLAL MARŞI'MIZI COŞKUYLA OKUYARAK İZLEYİCİLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI. ÖĞRENCİMİZİ, ÖĞRETMENİMİZİVE İDARECİLERİMİZİ BU BAŞARIDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUZ.

Şbt

1.SINIFLARIMIZ OKUMA BAYRAMI ETKİNLİKLERİ YAPARAK SEVİNÇLERİNİ AİLELERİYLE PAYLAŞTILAR. ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEN VE TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN OKUMAYA GEÇMESİNİ SAĞLAYAN SINIF ÖĞRETMENİMİZ FATMA ÇAKIR'I , ÖĞRENCİLERİMİZİ VE VELİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Kas

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Ölümünün 83. Yıl Dönümünde Okulumuzda Düzenlenen Törende Saygıyla Andık

Eyl

Sınıf Öğretmenimiz Fatma ÇAKIR'ın Yürüttüğü Doğa İçin Dönüştürüyorum Projesi Ulusal Kalite Etiketi Aldı